TJÄNSTER2017-05-11T16:21:26+00:00

NÄR DU BEHÖVER MER HJÄLP

Vi erbjuder dig originalproduktion, crossmedia-kampanjer och produktionsledning så att du får precis rätt paketlösning – hela vägen från idé till färdig produkt. Produktionsprocesserna har gått igenom många snabba teknikskiften genom åren. Våra medarbetare har all den kunskap som krävs för att bevaka hela kampanjen. Vi förutser problem och hittar dina lösningar för trycksaker, direktreklam, digitala utskick, utomhusreklam och butiksmaterial.

VARFÖR ÄR VI BÄST?

Vi är ett företag som med briljans och stort engagemang levererar marknadskampanjer till kunder med höga förväntningar.
Vi står för leveranssäkerhet och kostnadseffektivitet i ett nära samarbete med kunden.
Vi vill att du ska känna vår glädje och det ansvar vi på Tryckorit tar inför varje uppdrag. Att du märker skillnad direkt och sedan genom hela processen – från den första kontakten – fram till leveransen möter din kund.
Tryckorit Tjänster – illustration Crossmedia – originalproduktion

Crossmedia

Vi hjälper dig att bygga upp integrerade kampanjer över flera kanaler på ett sätt som effektivt når dina kunder och skapar leads för dig. Resultatet är tydligt och mätbart.

Vår kompetens ligger i att kunna producera, samordna och leverera ditt budskap, enligt en given process, med bland annat Purls och personifierade texter och bilder som bas, för att nå rätt målgrupp med rätt budskap.

Du följer kampanjen i realtid och lär dig mycket om mottagaren. Du kan i pågående kampanj, baserat på informationen som kommer fram, ta beslut om vad som ska ske härnäst. Kanske behöver du förändra budskapet för att få ett annat resultat direkt, eller så använder du informationen för än mer riktade kampanjer i framtiden.

Du ökar svarsfrekvensen med personalisering* och får därmed stor chans till ökad försäljning.

*enligt DMA, Direct Marketing Association, ökade svarsfrekvensen med två till fem gånger när man använde personaliserade webbsidor.

Tryckorit Tjänster produktionsledning – illustration print – originalproduktion

Produktionsledning

Vi hjälper dig med produktionsledning gällande trycksaker, webb & sociala medier, utomhus- och butiksreklam. Efter många år i branschen vet vi att inget uppdrag liknar ett annat. Varje broschyr, DR-utskick, webbsida, stortavla eller hyllvippa som ska produceras har sina egna förutsättningar och mål. Och det är precis så det ska vara. Slutresultatet ska kännas lika unikt som ditt företag.

Oavsett om du vill ha hjälp med produktion av enstaka trycksaker eller en hel DR-kampanj med distribution och uppföljning hittar vi rätt leverantör. Varje gång.

Varje år producerar och distribuerar vi stora mängder trycksaker och samarbetar med väl utvalda tryckerier, både i Sverige och utomlands. Genom nära samarbeten har vi insyn i hela processen och är med och påverkar de olika stegen i produktionen. Det gör att vi kan kapa kostnader och korta ner ledtider för snabbare leverans utan att kvaliteten hotas.

Våra samarbetspartners är noggrant utvalda. De är specialister inom sitt område och vi utför ständiga kvalitetskontroller. Ansvaret är vårt och därför kan vi lova att du blir nöjd – precis som våra andra kunder.

Tryckorit Tjänster originalproduktion – illustration tjej vid dator

Originalproduktion

Vi hjälper dig få originalen på plats. Redan i planeringsstadiet behöver du ha kunskap om alla de efterföljande stegen i produktionen. Genom rätt planering minskar du kostnaderna och får en bra produkt i slutändan. Som produktionsbyrå hjälper vi dig med att göra dina original färdiga för produktion oavsett kanal eller trycksak.

Vi blir anlitade bland annat av marknadsavdelningar, inhousebyråer och reklambyråer som vill säkra den tekniska produktionen. Vi är en viktig resurs för många småföretagares marknadsföringsarbete. Du kan koppla kostnaden direkt till ett projekt och slipper löner och dyra inköp.

Vi arbetar med bildhantering, originalproduktion och korrektur och vi har en egen anläggning för färgprov enligt ISO-standard. Det säkrar din produktion och du slipper kostsamma överraskningar sent i processen.

Läs om våra produkter

Hos oss får du hjälp med allt för att din marknadsföring ska bli en färdig produkt

Vi har marknadsöverblicken och hjälper dig med allt från originalproduktion till val av tryckeri samt adressering, kuvertering, efterbehandling och distribution.
Läs om våra produkter

BESÖK OSS: Kapellgränd 5, 116 25 Stockholm

RING OSS: +46 8 23 44 45

MAILA OSS: info@tryckorit.se